“Udgangspunktet er altid at skabe et kreativt og stilrent udtryk, der udfordrer rammerne, så det opfylder sit vigtigste formål: At blive lagt mærke til.”

- Ane, Grafisk Designer

Hvem er Gerd?
Som navnet antyder, er det netop IKKE Gerd, der står bag denne grafiske virksomhed. Gerd er nemlig ”bare” familiens blå undulat, der nogen gange sidder med på skærmen, når der trylles grafiske løsninger frem. Men hvem er det så? Mit navn er Ane Tang Buddig, og jeg har over 20 års erfaring med grafisk design. Jeg har flere års erfaring fra magasinbranchen, inden jeg blev selvstændig og stiftede virksomheden ”Not by Gerd”.

100 % sikkerhed
Not by Gerd tæller ikke kun mig – og Gerd. Jeg arbejder tæt sammen med flere dygtige grafiske designere, så jeg altid kan løse mine kunders opgaver. Både de små hasteopgaver fra dag til dag samt større opgaver, der kræver flere grafikere på ét projekt. På den måde får de en fleksibilitet, der strækker sig over alle årets 365 dage. Der er altid tid.

Referencer
Jeg har løst opgaver for Aids fondet, Aktiv Træning, Benjamin Media, Bil Magasinet, Bonnier Publications, Citycon, Dansk Aktionærforening, Digital Foto, DNV GL, Fischer Lightning, I Form, In Mind Advertising, LB Forsikring, NOTED, Oxfam IBIS, PMC Hydraulics, PRYD, Rambøll, Safedesign, Sustainia, Trophy Games, Urban Living, Vores Bagsværd, WOMAN og mange flere …

“Jeg har benyttet Ane som freelance layouter siden 2018 og der er ingen tvivl om, at det vil jeg blive ved med. Først og fremmest er hun sindssygt dygtig til det, hun gør. Men mindst lige så vigtigt er, at hun er stabil, fleksibel, grundig, struktureret, detaljeorienteret, effektiv og supernem at arbejde sammen med. Det kan nemt lyde som bare en opremsning af tillægsord, men de passer allesammen på Ane. Det skriver jeg gerne under på!”

- Maria Rothmar, Redaktør for særudgivelser og skønhedsredaktør
Bonnier Publications

NYT_TOPLOGO

Bredgade 20A, 4. sal
1260 København K
+45 2671 0735
ane@notbygerd.dk